Arrangementer

 

Broder&Bobler

Lad nålen danse lystigt gennem stoffet, mens du nydet er glas med bobler. I denne workshop er der lagt op til at du kan komme en enkelt gang og lærer grundstingene eller du kan komme flere gange og fortsætte, hvor du slap forrige gang.

Første del af workshoppen - Broderi teknik. Få gang i de første broderisting og se mulighederne i at kombinere et væld af materialer, der gør dit broderi både unikt og sanseligt. Sæt din kreativitet fri, så du selv kan gå igang med at skabe farverige mønstre og finurlige former.

Anden del af workshoppen - Hvad kan du lave med den nye teknik. Karenmaria giver inspiration, så du efterfølgende er klar til at fortsætte med dine egne broderier. Brodøsen åbner et skattekammer af glæde, glamour og et strejf af magi. Du kan lærer basis sy-teknikker, der kan kombineres i det uendelige, du får nye ideer til kreativt broderi, der er plads til alle spørgsmål og du får mulighed for individuel undervisning.

Workshoppen varer 2,5 time fra kl. 18.00-20.30 og foregår i Silkehuset i Schacksgade 14, max 10 deltager. Prisen er kr. 250,- incl et glas bobler. Materialer kr. 50,- (du er velkommen til at medbringe egne materialer). Tilmelding kan foregår på info@silkehuset.dk

Workshoppen foregår på følgende torsdage: 15. marts, 12. april, 26. april.

 

Krea-Café for alle

Hvis du syr (medbring din maskine), strikker, hækler, filter, brodere, syr perler eller andet, så er der Krea-Café første lørdag i måneden fra kl. 10.00-14.30.

Det er ikke undervisning, men vi hjælper hinanden, hvis muligt. Der er plads til 8 personer, så det er først til mølle. Jeg sørger for kaffe, the og kage. Tilmelding er nødvendigt. Det koster kr. 30,- at deltage som overføres via Mobilpay ved tilmelding som foregår på info@silkehuset.dk

Workshoppen foregår i Silkehuset i Schacksgade følgende lørdage: 7. april, 5. maj og 2. juni.

 

Mor & Datter Broderi

Broderi workshop a 2,5 time med basis brodier teknikker for børn og voksne. Kom og få en hyggelig eftermiddag sammen med din datter og I vil lære enkle måder at lave frit broderi, så kreativiteten kan fortsætte når I kommer hjem.

Børn fra 10 år sammen med en voksen. Pris Voksne kr. 300,- og børn under 18 år kr. 250,-. Tilmelding skal ske på kontakt@klassiskkreativtbroderi.dk.

Workshoppen foregår i Silkehuset i Schacksgade 14, 1365 følgende lørdage: 17. marts og 14. april.