Brudens klub

Når du køber silke og blonder til din brugekjole i Silkehuset får du tilbuddet om, at blive en del af Brudens klub. Her får du rabatter og gode tilbud fra forskellige forretninger som er relevant for dig i forbindelse med dit bryllup.

Silkehuset indhenter hele tiden nye rabatter og tilbud, så følg med her på siden. Du kan blive tilmeldt i Silkehuset, når du køber silke og blonder. Håber, at du får glæde af nogle af nedenstående tilbud.

* Du vil modtage max 1 nyhedsbrev hver 3-4 uge med arrangementer, tilbud og andet
* Nyhedsbreve samt rabatordninger og tilbud ophører, når dit bryllup er afholdt
* Fakturaen fra Silkehuset fungere som medlemskort

Skønhedssalonen for mænd og kvinder
Nansensgade 42, st. tv, 1366 København K * tlf. 27 64 58 88 * irinadel7@gmail.com * www.ssmk.dk

Mesoterapi og Exuviance Bionic Oxygen ansigtsmaske
Mesoterapi tilhører den næste generation af hudpleje i Danmark. Mesoterapi stimulerer og øger produktionen af kollagen og elastin i huden. Den fylder og fugter huden, tilfører elasticitet og fasthed og giver din hud et fugtboost, så selv grå og trist hud får sin ungdommelige glød og vitalitet tilbage.
Mesoterapi er en ideel behandling til dig, der ønsker en friskere og fastere hud uden kirugi. Behandlingen udføres med små, lette stik i hudens overflade og tilfører huden hyaluronsyre, som findes naturligt i kroppen, samt en lang række vitaminer, aminosyrer og mineraler.
Behandlingsforløb: huden renses, og den første peeling udføres, som hjerner de øverse lag af døde hudceller. Derefter udføres en biologisk peeling, som mere dybtgående fjerner døde hudceller. Herefter indsprøjtes overfladisk med små lette stik indholdet af en vitaminampul, og som afsluning påfres en Bionic Oxygen ansigtsmaske.
Resultat af behandlingen er, at huden ser frisk og opstrammet ud. Stik er usynlige eller forsvinder helt i løbet af en time efter behandling.
Normalpris er kr. 1500,- Silkehusets brude er tilbudsprisen kr. 1300,-.

Exuviance AHA-peeling og Bionic Oxygen ansigtsmaske
Et energikick til huden - boost din hud og få gløden igen. Behandlingsforløb: huden renses, og der påføres en triple microdermobrasion face polish efterfulgt af Exuviance AHA-peel 20% blandet med 1 doseringsenhed C-vitaminpulver, fulgt af udrensning.
Der afsluttes med Exuviance Bionic Oxygen ansigtsmaske. Mens masken skummer op masseres hænder og brystparti med fugtgivende creme og herefter fortsættes med at massere ansigtet, når skummet fra masken er forsvundet. Behanlingen afsluttes med et passende serum og en dag/natcreme.
Normalpris er kr. 900,-. Silkehusets brude er tilbudsprisen kr. 700,-.

Beaute Hairdresser
Vendersgade 17, kld.th, 1363 København K * tlf. 33 11 00 23 * info@salonbeaute.dk * www.salonbeaute.dk

Beaute Hairdresser har fokus på skønhed og allergihensyn. samt på naturlige ingredienser frem for kunstige kemikalier. Frisørbesøg bør ikke være en sundhedsrisiko, men en nydelsesfuld oplevelse.
Silkehusets brude får 15% på klipning og 20% på klip og farve