Om Silkehuset

Silkehuset er førende forhandler af silkestoffer til brude- eller konfirmationskjolen. Vi har et meget stort udvalg af silkestof, blonder, silke med print til fest og gallakjolen og til det lidt mere eksklusive hverdagstøj.

Vi importerer direkte fra førende væverier og modehuse over hele verden. Derudover importere vi stof af bedste kvalitet fra de store modehuse som Dolce&Gabbana, Missoni, Armani, Versace, Valentino, Roberto Cavalli, Chanel og mange flere.

Vi bruger meget tid på at finde de bedste kvaliteter til de rigtige priser, og da det er restpartier vi køber, findes der kun et mindre antal meter af hver kvalitet.

I Silkehuset står vi naturligvis til rådighed med professionel vejledning om stofvalget, og vi henviser også gerne til dygtige skræddere og syersker.

Vi følger naturligvis med i de seneste trends, og deltager på verdens største messe i Paris, Premier Vision 2 gange om året.

Derfor kan du som kunde i Silkehuset være sikker på at være blandt de første, som ser sæsonens nye stoffer, når de ankommer fra udlandet. Lad dig inspirere af Nordens største udvalg i silkestoffer.