Silkehusets begyndelse

Siden 1987 har Silkehuset leveret stoffer til Nordens smukkeste brudekjoler og mest elegante selskabskjoler. Blandt andet leverede Silkehuset silken til den norske kronprinsesse Mette Marit's og vores egen kronprinsesse Marys brudekjoler. Læs mere om kjolerne og processen her på siden.

Silkehuset er oprindelig startet som en fritidsforretning af Aase Høeg, som ikke kunne lade være med at tage de flotteste silker med hjem, når hun var med sin mand på forretningsrejse i bl.a. Østen.

Efter nogle år besluttede Aase at gøre en levevej ud af silkerne, og tog land og rige rundt for at sælge. Igennem årerne kom der flere og flere kunder til og der blev behov for et forretningslokale, hvor interesserede kunne komme og se de mange silkekvaliteter, som efterhånden var kommet til. Aase Høeg og hendes mand Ulrik etablerede derfor en forretning ved deres private hjem i Bjæverskov.

I 2005 var det tid til at finde en person, som kunne føre silkehuset videre i den rette ånd og med respekt for historien, men også med lyst og evner til at udvikle silkehuset i en ny retning. I august 2005 blev Silkehuset overtaget og flyttede til smukke lyse lokaler i hjertet af København.

Silkehuset har siden december 2018 solgt metervarer via webshop samt POP-UP shops i København ca. 8 gange om året.